Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984
Назва: Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки
Інші назви: Improvement of pressure chamber design in dough dividing machine А2-ХТН at LLC “Ternopilkhlibprom” including structural and technological parameters impact on the process of dough division into semis
Автори: Івасенко, Михайло Йосафатович
Бібліографічний опис: Івасенко М.Й. Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ М. Й. Івасенко . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 19-лют-2018
Дата подання: 19-лют-2018
Дата внесення: 21-лют-2018
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
Теми: 133
галузеве машинобудування
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності поділки тіста на заготовки на основі нової конструкції нагнітальної лопаті. Запропоновано математичну аналітичну модель енергетичного балансу, що характеризує характер ефективності технологічних і конструктивних впливів на поділку тіста. Проведено дослідження реологічного стану тіста в процесі нагнітання та готової заготовки після поділки. Дані значення дозволяють оцінити ефективність нової конструкції лопаті за різних граничних умов, при її різній геометрії і при різних розмірах і масі заготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Івасенко.pdf307,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора