Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Івасенко, Михайло Йосафатович | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-21T12:42:17Z | - |
dc.date.available | 2018-02-21T12:42:17Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-19 | - |
dc.date.submitted | 2018-02-19 | - |
dc.identifier.citation | Івасенко М.Й. Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ М. Й. Івасенко . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності поділки тіста на заготовки на основі нової конструкції нагнітальної лопаті. Запропоновано математичну аналітичну модель енергетичного балансу, що характеризує характер ефективності технологічних і конструктивних впливів на поділку тіста. Проведено дослідження реологічного стану тіста в процесі нагнітання та готової заготовки після поділки. Дані значення дозволяють оцінити ефективність нової конструкції лопаті за різних граничних умов, при її різній геометрії і при різних розмірах і масі заготовки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.title | Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of pressure chamber design in dough dividing machine А2-ХТН at LLC “Ternopilkhlibprom” including structural and technological parameters impact on the process of dough division into semis | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Івасенко.pdf | 307,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора