Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984
Назва: | Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки |
Інші назви: | Improvement of pressure chamber design in dough dividing machine А2-ХТН at LLC “Ternopilkhlibprom” including structural and technological parameters impact on the process of dough division into semis |
Автори: | Івасенко, Михайло Йосафатович |
Бібліографічний опис: | Івасенко М.Й. Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ М. Й. Івасенко . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Дата публікації: | 19-лют-2018 |
Дата подання: | 19-лют-2018 |
Дата внесення: | 21-лют-2018 |
Науковий керівник: | Стадник, Ігор Ярославович |
Теми: | 133 галузеве машинобудування |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності поділки тіста на заготовки на основі нової конструкції нагнітальної лопаті. Запропоновано математичну аналітичну модель енергетичного балансу, що характеризує характер ефективності технологічних і конструктивних впливів на поділку тіста. Проведено дослідження реологічного стану тіста в процесі нагнітання та готової заготовки після поділки. Дані значення дозволяють оцінити ефективність нової конструкції лопаті за різних граничних умов, при її різній геометрії і при різних розмірах і масі заготовки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984 |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Івасенко.pdf | 307,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора