Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.004 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметри
Паламар, Анастасія Андріївна
;
Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Удосконалення технології приготування рідкої опари
Василишин, Людмила Василівна
;
Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні
Колихалін, Олександр Андрійович
;
Kolychalin О.A.
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока
Радчук, Ольга Антонівна
;
Radchuk O.A.
Розкриття
за авторами
1
Kolychalin О.A.
1
Palamar, Anastasiia Andriivna
1
Radchuk O.A.
1
Vasylyshyn, Liudmyla
1
Василишин, Людмила Василівна
1
Колихалін, Олександр Андрійович
1
Паламар, Анастасія Андріївна
1
Радчук, Ольга Антонівна
за темами
4
181
4
температура
4
харчові технології
2
664
2
pH
2
redox potential
2
storage
2
зберігання
2
ОВП
2
рН
1
543.3
1
543.9; 664
1
fermentation
1
gas formation
1
hydrogen index
1
juices
1
kneading
1
liquid leavened
1
milk
1
mineral water
.
далі >
за датою випуску
1
2021
1
2020
2
2019
за типом вмісту
4
Master Thesis
за мовами
4
uk