Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325
Pealkiri: | Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень |
Teised pealkirjad: | Features of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions |
Autor: | Ціх, Галина Володимирівна Погайдак, Ольга Богданівна Шерстюк, Роман Петрович Tcih, H. Pohaydak, O. Sherstiuk, R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Ціх Г. В. Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень / Ціх Г. В., Погайдак О. Б., Шерстюк Р. П. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. |
Bibliographic description (International): | Tcih H., Pohaydak O., Sherstiuk R. (2017) Osoblyvosti pidvyshchennia profesiinoho rivnia kadriv hotelno-restorannoho biznesu v umovakh yevrointehratsiinykh peretvoren [Features of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Conference/Event: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Journal/Collection: | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ |
Ilmumisaasta: | 17-okt-2017 |
Date of entry: | 31-jaa-2018 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 17 жовтня 2017 року 17 October 2017 |
UDC: | 364.2 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 11-12 |
Start page: | 11 |
End page: | 12 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
URL for reference material: | http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf |
References (Ukraine): | 1. Андрушків Б. М. Ефективне управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками забезпечується використанням багатокомпонентної моделі / Богдан Андрушків, Роман Шерстюк, Віктор Паляниця // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 127-128. 2. Нагорняк Г. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс]/ Галина Нагорняк, Людмила Малюта, Лілія Мельник, Роман Шерстюк//Соціально-економічні проблеми і держава. — 2017. — Вип. 1(16). — С. 148-158. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf. 3. Шерстюк Р. П. Багатокомпонентний підхід до управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками для ефективної діяльність промислового підприємства / Роман Шерстюк // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 73. |
References (International): | 1. Andrushkiv B. M. Efektyvne upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy zabezpechuietsia vykorystanniam bahatokomponentnoi modeli, Bohdan Andrushkiv, Roman Sherstiuk, Viktor Palianytsia, Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku", 25 bereznia 2016 roku - T., 2016 - P. 127-128. 2. Nahorniak H. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti [Electronic resource]/ Halyna Nahorniak, Liudmyla Maliuta, Liliia Melnyk, Roman Sherstiuk//Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf. 3. Sherstiuk R. P. Bahatokomponentnyi pidkhid do upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy dlia efektyvnoi diialnist promyslovoho pidpryiemstva, Roman Sherstiuk, Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie", 06 kvitnia 2017 roku, T. : FOP Palianytsia V. A, 2017, P. 73. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12.pdf | 986,58 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12.djvu | 31,14 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12__COVER.png | 607,66 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.