Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦіх, Галина Володимирівна
dc.contributor.authorПогайдак, Ольга Богданівна
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович
dc.contributor.authorTcih, H.
dc.contributor.authorPohaydak, O.
dc.contributor.authorSherstiuk, R.
dc.coverage.temporal17 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal17 October 2017
dc.date.accessioned2018-01-31T16:58:55Z-
dc.date.available2018-01-31T16:58:55Z-
dc.date.created2017-10-17
dc.date.issued2017-10-17
dc.identifier.citationЦіх Г. В. Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень / Ціх Г. В., Погайдак О. Б., Шерстюк Р. П. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325-
dc.format.extent11-12
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
dc.relation.urihttp://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf
dc.titleОсобливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень
dc.title.alternativeFeatures of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc364.2
dc.relation.references1. Андрушків Б. М. Ефективне управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками забезпечується використанням багатокомпонентної моделі / Богдан Андрушків, Роман Шерстюк, Віктор Паляниця // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 127-128.
dc.relation.references2. Нагорняк Г. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс]/ Галина Нагорняк, Людмила Малюта, Лілія Мельник, Роман Шерстюк//Соціально-економічні проблеми і держава. — 2017. — Вип. 1(16). — С. 148-158. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
dc.relation.references3. Шерстюк Р. П. Багатокомпонентний підхід до управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками для ефективної діяльність промислового підприємства / Роман Шерстюк // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 73.
dc.relation.referencesen1. Andrushkiv B. M. Efektyvne upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy zabezpechuietsia vykorystanniam bahatokomponentnoi modeli, Bohdan Andrushkiv, Roman Sherstiuk, Viktor Palianytsia, Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku", 25 bereznia 2016 roku - T., 2016 - P. 127-128.
dc.relation.referencesen2. Nahorniak H. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti [Electronic resource]/ Halyna Nahorniak, Liudmyla Maliuta, Liliia Melnyk, Roman Sherstiuk//Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
dc.relation.referencesen3. Sherstiuk R. P. Bahatokomponentnyi pidkhid do upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy dlia efektyvnoi diialnist promyslovoho pidpryiemstva, Roman Sherstiuk, Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie", 06 kvitnia 2017 roku, T. : FOP Palianytsia V. A, 2017, P. 73.
dc.identifier.citationenTcih H., Pohaydak O., Sherstiuk R. (2017) Osoblyvosti pidvyshchennia profesiinoho rivnia kadriv hotelno-restorannoho biznesu v umovakh yevrointehratsiinykh peretvoren [Features of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
dc.citation.spage11
dc.citation.epage12
dc.citation.conferenceНауково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
Розташовується у зібраннях:Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.