Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ціх, Галина Володимирівна | |
dc.contributor.author | Погайдак, Ольга Богданівна | |
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | |
dc.contributor.author | Tcih, H. | |
dc.contributor.author | Pohaydak, O. | |
dc.contributor.author | Sherstiuk, R. | |
dc.coverage.temporal | 17 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 17 October 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-31T16:58:55Z | - |
dc.date.available | 2018-01-31T16:58:55Z | - |
dc.date.created | 2017-10-17 | |
dc.date.issued | 2017-10-17 | |
dc.identifier.citation | Ціх Г. В. Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень / Ціх Г. В., Погайдак О. Б., Шерстюк Р. П. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23325 | - |
dc.format.extent | 11-12 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
dc.relation.uri | http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf | |
dc.title | Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень | |
dc.title.alternative | Features of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 364.2 | |
dc.relation.references | 1. Андрушків Б. М. Ефективне управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками забезпечується використанням багатокомпонентної моделі / Богдан Андрушків, Роман Шерстюк, Віктор Паляниця // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 127-128. | |
dc.relation.references | 2. Нагорняк Г. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс]/ Галина Нагорняк, Людмила Малюта, Лілія Мельник, Роман Шерстюк//Соціально-економічні проблеми і держава. — 2017. — Вип. 1(16). — С. 148-158. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf. | |
dc.relation.references | 3. Шерстюк Р. П. Багатокомпонентний підхід до управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками для ефективної діяльність промислового підприємства / Роман Шерстюк // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 73. | |
dc.relation.referencesen | 1. Andrushkiv B. M. Efektyvne upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy zabezpechuietsia vykorystanniam bahatokomponentnoi modeli, Bohdan Andrushkiv, Roman Sherstiuk, Viktor Palianytsia, Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku", 25 bereznia 2016 roku - T., 2016 - P. 127-128. | |
dc.relation.referencesen | 2. Nahorniak H. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti [Electronic resource]/ Halyna Nahorniak, Liudmyla Maliuta, Liliia Melnyk, Roman Sherstiuk//Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf. | |
dc.relation.referencesen | 3. Sherstiuk R. P. Bahatokomponentnyi pidkhid do upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy dlia efektyvnoi diialnist promyslovoho pidpryiemstva, Roman Sherstiuk, Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie", 06 kvitnia 2017 roku, T. : FOP Palianytsia V. A, 2017, P. 73. | |
dc.identifier.citationen | Tcih H., Pohaydak O., Sherstiuk R. (2017) Osoblyvosti pidvyshchennia profesiinoho rivnia kadriv hotelno-restorannoho biznesu v umovakh yevrointehratsiinykh peretvoren [Features of increase of professional level of houses of hotel restaurant business in the conditions of euro-integration convertions]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
dc.citation.spage | 11 | |
dc.citation.epage | 12 | |
dc.citation.conference | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12.pdf | 986,58 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12.djvu | 31,14 kB | DjVu | Göster/Aç | |
NPS_2017_Tcih_H-Features_of_increase_of_professional_11-12__COVER.png | 607,66 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.