Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289
Titolo: | Піноутворення у виробництві морозива |
Titoli alternativi: | Foaming in the ice cream production |
Autori: | Притулюк, Н. В. Prytuliuk, N. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Притулюк Н. В. Піноутворення у виробництві морозива / Н. В. Притулюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Prytuliuk N. V. (2017) Pinoutvorennia u vyrobnytstvi morozyva [Foaming in the ice cream production]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 159 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Data: | 16-nov-2017 |
Date of entry: | 25-gen-2018 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 663.674 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 159 |
Start page: | 159 |
End page: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Мороженое и замороженные десерты / Маршал Р., Гофф Г., Гартел Р. – Перев.с англ.под ред. В.И. Василевського. – Спб.: Профессия, 2005. – 376 с. 2. Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с. 3. Оленев Ю.А. Структурные элементы смесей и мороженого // Молочная промышленность. – 2003. – №3. – С.53-54; 2003. – №5. – С.52-54. |
References (International): | 1. Morozhenoe i zamorozhennye deserty, Marshal R., Hoff H., Hartel R, Perev.s anhl.ed. V.I. Vasilevskoho, Spb., Professiia, 2005, 376 p. 2. Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, M., DeLi print, 2004, 798 p. 3. Olenev Iu.A. Strukturnye elementy smesei i morozhenoho, Molochnaia promyshlennost, 2003, No 3, P.53-54; 2003, No 5, P.52-54. |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Prytuliuk_N_V-Foaming_in_the_ice_cream_159.pdf | 520,83 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
CAZST_2017v3_Prytuliuk_N_V-Foaming_in_the_ice_cream_159.djvu | 17,89 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
CAZST_2017v3_Prytuliuk_N_V-Foaming_in_the_ice_cream_159__COVER.png | 456,27 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.