Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286
Tytuł: | Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію |
Inne tytuły: | Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease |
Authors: | Медвідь, І. М. Шидловська, О. Б. Доценко, В. Ф. Medvid, I. M. Shydlovska, O. B. Dotsenko, V. F. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Медвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Medvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 3 |
Data wydania: | 16-lis-2017 |
Date of entry: | 25-sty-2018 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 664.665 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 154 |
Główna strona: | 154 |
Strona końcowa: | 154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
References: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.djvu | 20,9 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154__COVER.png | 465,88 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi