Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286
| Tytuł: | Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію |
| Inne tytuły: | Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease |
| Authors: | Медвідь, І. М. Шидловська, О. Б. Доценко, В. Ф. Medvid, I. M. Shydlovska, O. B. Dotsenko, V. F. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Медвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Medvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Tom: | 3 |
| Data wydania: | 16-lis-2017 |
| Date of entry: | 25-sty-2018 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
| UDC: | 664.665 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 154 |
| Główna strona: | 154 |
| Strona końcowa: | 154 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286 |
| ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
| References: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.djvu | 20,9 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154__COVER.png | 465,88 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi