Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМедвідь, І. М.
dc.contributor.authorШидловська, О. Б.
dc.contributor.authorДоценко, В. Ф.
dc.contributor.authorMedvid, I. M.
dc.contributor.authorShydlovska, O. B.
dc.contributor.authorDotsenko, V. F.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:45Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:45Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationМедвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286-
dc.format.extent154
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleПерспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію
dc.title.alternativeProspects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.665
dc.relation.references1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47.
dc.relation.referencesen1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47.
dc.identifier.citationenMedvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage154
dc.citation.epage154
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.