Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медвідь, І. М. | |
dc.contributor.author | Шидловська, О. Б. | |
dc.contributor.author | Доценко, В. Ф. | |
dc.contributor.author | Medvid, I. M. | |
dc.contributor.author | Shydlovska, O. B. | |
dc.contributor.author | Dotsenko, V. F. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:45Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:45Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Медвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286 | - |
dc.format.extent | 154 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію | |
dc.title.alternative | Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.665 | |
dc.relation.references | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. | |
dc.relation.referencesen | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. | |
dc.identifier.citationen | Medvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 154 | |
dc.citation.epage | 154 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Appears in Collections: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.djvu | 20,9 kB | DjVu | View/Open | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154__COVER.png | 465,88 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.