Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286
 
| Başlık: | Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію | 
| Diğer Başlıklar: | Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease | 
| Yazarlar: | Медвідь, І. М. Шидловська, О. Б. Доценко, В. Ф. Medvid, I. M. Shydlovska, O. B. Dotsenko, V. F. | 
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Медвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description (International): | Medvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | 
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Volume: | 3 | 
| Yayın Tarihi: | 16-Kas-2017 | 
| Date of entry: | 25-Oca-2018 | 
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 | 
| UDC: | 664.665 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 154 | 
| Start page: | 154 | 
| End page: | 154 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286 | 
| ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| References (Ukraine): | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. | 
| References (International): | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.djvu | 20,9 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154__COVER.png | 465,88 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
