Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286
Назва: | Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію |
Інші назви: | Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease |
Автори: | Медвідь, І. М. Шидловська, О. Б. Доценко, В. Ф. Medvid, I. M. Shydlovska, O. B. Dotsenko, V. F. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Медвідь І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Medvid I. M., Shydlovska O. B., Dotsenko V. F. (2017) Perspektyvy vykorystannia amilolitychnykh fermentiv u tekhnolohii rysovoho khliba dlia khvorykh na tseliakiiu [Prospects of using amylolytic ferments in the rice bread technology for people with celiac disease]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 154 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 16-лис-2017 |
Дата внесення: | 25-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
УДК: | 664.665 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 154 |
Початкова сторінка: | 154 |
Кінцева сторінка: | 154 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23286 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
References: | 1. Hatta E., Matsumoto K., Honda Y. (2015), Bacillolysin, papain, and subtilisin improve the quality of gluten-free rice bread, Journal of Cereal Science, 61, pp. 41-47. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154.djvu | 20,9 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Medvid_I_M-Prospects_of_using_amylolytic_154__COVER.png | 465,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.