Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23279

Title: Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблем
Other Titles: Change of technologies of manufacture of dairy products as a prerequisite for solving environmental problems
Authors: Беседюк, В. Ю.
Яцков, М. В.
Корчик, Н. М.
Besediuk, V. Y.
Yatskov, N. V.
Korchyk, N. M.
Affiliation: Національний університет водного господарства та природокористування, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Беседюк В. Ю. Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблем / В. Ю. Беседюк, М. В. Яцков, Н. М. Корчик // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 144–145. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Besediuk V. Y., Yatskov N. V., Korchyk N. M. (2017) Zmina tekhnolohii vyrobnytstva molochnykh produktiv yak peredumova vyrishennia ekolohichnykh problem [Change of technologies of manufacture of dairy products as a prerequisite for solving environmental problems]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 144-145 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Issue Date: 16-Nov-2017
Date of entry: 25-Jan-2018
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 637.1
637.3
Number of pages: 2
Page range: 144-145
Start page: 144
End page: 145
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23279
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Корчик Н.М. Буферна ємність дитячих молочних продуктів і способи її регулювання. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. – Л., 1983. – с.62.
2.С.Соколова, Л.И.Лакомова, В.Г.Тиняков. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки - М.: Агропромиздат, 1992.-335 с: ил.- (Учебники и учеб.пособия для высших учебных заведений).
3. Шевелев К. Сыворотка – ценный субпродукт.// Молочная промышленность. – 2005. – №1. – С. 60-61.
4.Храмцов А.Г., Нестеренко П.Г. Технология продуктов из молочной сыворотки. – М.: ДеЛипринт, 2004. – 587 с.
5.Храмцов А.Г. Солочнаясыворотка. –М.: Агропромиздат, 1990.
References (International): 1. Korchyk N.M. Buferna yemnist dytiachykh molochnykh produktiv i sposoby yii rehuliuvannia. Dysertatsiia na zdobuttia naukovoho stupenia kandydata tekhnichnykh nauk, L., 1983, P.62.
2.S.Sokolova, L.I.Lakomova, V.H.Tiniakov. Tekhnolohiia syra i produktov pererabotki syvorotki - M., Ahropromizdat, 1992.-335 s: il, (Uchebniki i ucheb.posobiia dlia vysshikh uchebnykh zavedenii).
3. Shevelev K. Syvorotka – tsennyi subprodukt.// Molochnaia promyshlennost, 2005, No 1, P. 60-61.
4.Khramtsov A.H., Nesterenko P.H. Tekhnolohiia produktov iz molochnoi syvorotki, M., DeLiprint, 2004, 587 p.
5.Khramtsov A.H. Solochnaiasyvorotka. –M., Ahropromizdat, 1990.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.