Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23279
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Беседюк, В. Ю. | |
dc.contributor.author | Яцков, М. В. | |
dc.contributor.author | Корчик, Н. М. | |
dc.contributor.author | Besediuk, V. Y. | |
dc.contributor.author | Yatskov, N. V. | |
dc.contributor.author | Korchyk, N. M. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:43Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:43Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Беседюк В. Ю. Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблем / В. Ю. Беседюк, М. В. Яцков, Н. М. Корчик // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 144–145. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23279 | - |
dc.format.extent | 144-145 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблем | |
dc.title.alternative | Change of technologies of manufacture of dairy products as a prerequisite for solving environmental problems | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.1 | |
dc.subject.udc | 637.3 | |
dc.relation.references | 1. Корчик Н.М. Буферна ємність дитячих молочних продуктів і способи її регулювання. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. – Л., 1983. – с.62. | |
dc.relation.references | 2.С.Соколова, Л.И.Лакомова, В.Г.Тиняков. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки - М.: Агропромиздат, 1992.-335 с: ил.- (Учебники и учеб.пособия для высших учебных заведений). | |
dc.relation.references | 3. Шевелев К. Сыворотка – ценный субпродукт.// Молочная промышленность. – 2005. – №1. – С. 60-61. | |
dc.relation.references | 4.Храмцов А.Г., Нестеренко П.Г. Технология продуктов из молочной сыворотки. – М.: ДеЛипринт, 2004. – 587 с. | |
dc.relation.references | 5.Храмцов А.Г. Солочнаясыворотка. –М.: Агропромиздат, 1990. | |
dc.relation.referencesen | 1. Korchyk N.M. Buferna yemnist dytiachykh molochnykh produktiv i sposoby yii rehuliuvannia. Dysertatsiia na zdobuttia naukovoho stupenia kandydata tekhnichnykh nauk, L., 1983, P.62. | |
dc.relation.referencesen | 2.S.Sokolova, L.I.Lakomova, V.H.Tiniakov. Tekhnolohiia syra i produktov pererabotki syvorotki - M., Ahropromizdat, 1992.-335 s: il, (Uchebniki i ucheb.posobiia dlia vysshikh uchebnykh zavedenii). | |
dc.relation.referencesen | 3. Shevelev K. Syvorotka – tsennyi subprodukt.// Molochnaia promyshlennost, 2005, No 1, P. 60-61. | |
dc.relation.referencesen | 4.Khramtsov A.H., Nesterenko P.H. Tekhnolohiia produktov iz molochnoi syvorotki, M., DeLiprint, 2004, 587 p. | |
dc.relation.referencesen | 5.Khramtsov A.H. Solochnaiasyvorotka. –M., Ahropromizdat, 1990. | |
dc.identifier.citationen | Besediuk V. Y., Yatskov N. V., Korchyk N. M. (2017) Zmina tekhnolohii vyrobnytstva molochnykh produktiv yak peredumova vyrishennia ekolohichnykh problem [Change of technologies of manufacture of dairy products as a prerequisite for solving environmental problems]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 144-145 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет водного господарства та природокористування, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 144 | |
dc.citation.epage | 145 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Besediuk_V_Y-Change_of_technologies_144-145.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
CAZST_2017v3_Besediuk_V_Y-Change_of_technologies_144-145.djvu | 105,99 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
CAZST_2017v3_Besediuk_V_Y-Change_of_technologies_144-145__COVER.png | 485,08 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!