Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278
Teitl: | Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід |
Teitlau Eraill: | Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries |
Awduron: | Пластун, Я. В. Бендерська, О. В. Бессараб, О. С. Plastun, J. V. Benderska, O. V. Bessarab, O. S. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Пластун Я. В. Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід / Я. В. Пластун, О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 142–143. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Plastun J. V., Benderska O. V., Bessarab O. S. (2017) Rozshyrennia asortymentu tomatnykh sousiv z vykorystanniam dykoroslykh yahid [Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 142-143 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Dyddiad Cyhoeddi: | 16-Nov-2017 |
Date of entry: | 25-Jan-2018 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 634.1 635.8 664.85 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 142-143 |
Start page: | 142 |
End page: | 143 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук:спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с. 2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевыхпродуктов. Продуктыэмульсионнойприроды / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с. 3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60. 4. Георжевський В.П. Биологическиактивныевеществалекарственныхрастений / В.П. Георжевський и др. – Новосибирск : Изд-во "Наука", Сибирскоеотделение, 1990. – 333 с. |
References (International): | 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk:spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p. 2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykhproduktov. Produktyemulsionnoiprirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p. 3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60. 4. Heorzhevskii V.P. Biolohicheskiaktivnyeveshchestvalekarstvennykhrastenii, V.P. Heorzhevskii and other – Novosibirsk : Izd-vo "Nauka", Sibirskoeotdelenie, 1990, 333 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143.pdf | 990,97 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143.djvu | 34,91 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143__COVER.png | 457,39 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.