Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278

Назва: Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
Інші назви: Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries
Автори: Пластун, Я. В.
Бендерська, О. В.
Бессараб, О. С.
Plastun, J. V.
Benderska, O. V.
Bessarab, O. S.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Пластун Я. В. Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід / Я. В. Пластун, О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 142–143. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Plastun J. V., Benderska O. V., Bessarab O. S. (2017) Rozshyrennia asortymentu tomatnykh sousiv z vykorystanniam dykoroslykh yahid [Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 142-143 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 16-лис-2017
Дата внесення: 25-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
УДК: 634.1
635.8
664.85
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 142-143
Початкова сторінка: 142
Кінцева сторінка: 143
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук:спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с.
2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевыхпродуктов. Продуктыэмульсионнойприроды / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с.
3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60.
4. Георжевський В.П. Биологическиактивныевеществалекарственныхрастений / В.П. Георжевський и др. – Новосибирск : Изд-во "Наука", Сибирскоеотделение, 1990. – 333 с.
References: 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk:spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p.
2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykhproduktov. Produktyemulsionnoiprirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p.
3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60.
4. Heorzhevskii V.P. Biolohicheskiaktivnyeveshchestvalekarstvennykhrastenii, V.P. Heorzhevskii and other – Novosibirsk : Izd-vo "Nauka", Sibirskoeotdelenie, 1990, 333 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.