Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПластун, Я. В.
dc.contributor.authorБендерська, О. В.
dc.contributor.authorБессараб, О. С.
dc.contributor.authorPlastun, J. V.
dc.contributor.authorBenderska, O. V.
dc.contributor.authorBessarab, O. S.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:43Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:43Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationПластун Я. В. Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід / Я. В. Пластун, О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 142–143. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278-
dc.format.extent142-143
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleРозширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
dc.title.alternativeExpansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc634.1
dc.subject.udc635.8
dc.subject.udc664.85
dc.relation.references1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук:спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с.
dc.relation.references2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевыхпродуктов. Продуктыэмульсионнойприроды / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с.
dc.relation.references3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60.
dc.relation.references4. Георжевський В.П. Биологическиактивныевеществалекарственныхрастений / В.П. Георжевський и др. – Новосибирск : Изд-во "Наука", Сибирскоеотделение, 1990. – 333 с.
dc.relation.referencesen1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk:spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p.
dc.relation.referencesen2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykhproduktov. Produktyemulsionnoiprirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p.
dc.relation.referencesen3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60.
dc.relation.referencesen4. Heorzhevskii V.P. Biolohicheskiaktivnyeveshchestvalekarstvennykhrastenii, V.P. Heorzhevskii and other – Novosibirsk : Izd-vo "Nauka", Sibirskoeotdelenie, 1990, 333 p.
dc.identifier.citationenPlastun J. V., Benderska O. V., Bessarab O. S. (2017) Rozshyrennia asortymentu tomatnykh sousiv z vykorystanniam dykoroslykh yahid [Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 142-143 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage142
dc.citation.epage143
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.