Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пластун, Я. В. | |
dc.contributor.author | Бендерська, О. В. | |
dc.contributor.author | Бессараб, О. С. | |
dc.contributor.author | Plastun, J. V. | |
dc.contributor.author | Benderska, O. V. | |
dc.contributor.author | Bessarab, O. S. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:43Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:43Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Пластун Я. В. Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід / Я. В. Пластун, О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 142–143. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23278 | - |
dc.format.extent | 142-143 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід | |
dc.title.alternative | Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 634.1 | |
dc.subject.udc | 635.8 | |
dc.subject.udc | 664.85 | |
dc.relation.references | 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук:спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с. | |
dc.relation.references | 2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевыхпродуктов. Продуктыэмульсионнойприроды / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с. | |
dc.relation.references | 3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60. | |
dc.relation.references | 4. Георжевський В.П. Биологическиактивныевеществалекарственныхрастений / В.П. Георжевський и др. – Новосибирск : Изд-во "Наука", Сибирскоеотделение, 1990. – 333 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk:spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykhproduktov. Produktyemulsionnoiprirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. ShutyukV. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/V.Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska// Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60. | |
dc.relation.referencesen | 4. Heorzhevskii V.P. Biolohicheskiaktivnyeveshchestvalekarstvennykhrastenii, V.P. Heorzhevskii and other – Novosibirsk : Izd-vo "Nauka", Sibirskoeotdelenie, 1990, 333 p. | |
dc.identifier.citationen | Plastun J. V., Benderska O. V., Bessarab O. S. (2017) Rozshyrennia asortymentu tomatnykh sousiv z vykorystanniam dykoroslykh yahid [Expansion of assortment of tomato sauces is with the use of berries]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 142-143 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 142 | |
dc.citation.epage | 143 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143.pdf | 990,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143.djvu | 34,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Plastun_J_V-Expansion_of_assortment_142-143__COVER.png | 457,39 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.