Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146

Teitl: Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи
Teitlau Eraill: Research of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese
Awduron: Цісарик, О. Й.
Сливка, І. М.
Головата, У. М.
Tsisaryk, O. Y.
Slyvka, I. M.
Holovata, U. M.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цісарик О. Й. Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, У. М. Головата // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 166–167. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Tsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Holovata U. M. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz karpatskoi brynzy [Research of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 166-167 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Dyddiad Cyhoeddi: 16-Nov-2017
Date of entry: 25-Jan-2018
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 579.222
637.3
Number of pages: 2
Page range: 166-167
Start page: 166
End page: 167
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок / Наталя Федорівна Кігель // Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, Київ. — 2003 — 41 с.
2. Мерзлов С.В. Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту / С.В. Мерзлов, О.О. Сніжко // Науковий вісник Білоцерківського національного університету. — 2013. — 10 (105). — С. 76–80.
3. Чагаровский В.П. Биотехнология получения биойогуртов и биокефира, изучение их влияния на здоровье человека / В.П. Чагаровский, И.Г. Жолкевская // Мікробіологічний журнал. — 2003. — Т. 65. — № 6. — С. 67–73.
4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods / L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Соті // Appl. Environ. Microbiol. — 2004. — V. 70. — N. 3. — P. 1883–1894.
5. Василюк О.М. Виділення та ідентифікація бактерій роду Lactobacillus з ферментованих продуктів різних регіонів України / О.М. Василюк, Н.К. Коваленко, І.Л. Гармашева, Л.Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2014. — Т. 76. — № 2. — С. 2–9.
6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese / P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou // International Journal of Food Microbiology. — 2002. —V. 76(1-2). — P. 93-105.
References (International): 1. Kihel N.F. Tekhnolohii bakterialnykh preparativ dlia funktsionalnykh produktiv i biolohichno aktyvnykh dobavok, Natalia Fedorivna Kihel, Avtoreferat dysertatsii na zdobuttia naukovoho stupenia doktora tekhnichnykh nauk, Kyiv, 2003 - 41 p.
2. Merzlov S.V. Pidbir optymalnoi zakvasky za biotekhnolohii novoho kyslomolochnoho napoiu – yohurtu, S.V. Merzlov, O.O. Snizhko, Naukovyi visnyk Bilotserkivskoho natsionalnoho universytetu, 2013, 10 (105), P. 76–80.
3. Chaharovskyi V.P. Byotekhnolohyia poluchenyia byoiohurtov y byokefyra, yzuchenye ykh vlyianyia na zdorove cheloveka, V.P. Chaharovskyi, Y.H. Zholkevskaia, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2003, V. 65, No 6, P. 67–73.
4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods, L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Soti, Appl. Environ. Microbiol, 2004, V. 70, N. 3, P. 1883–1894.
5. Vasyliuk O.M. Vydilennia ta identyfikatsiia bakterii rodu Lactobacillus z fermentovanykh produktiv riznykh rehioniv Ukrainy, O.M. Vasyliuk, N.K. Kovalenko, I.L. Harmasheva, L.T. Oleshchenko, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2014, V. 76, No 2, P. 2–9.
6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese, P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou, International Journal of Food Microbiology, 2002. -V. 76(1-2), P. 93-105.
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.