Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorСливка, І. М.
dc.contributor.authorГоловата, У. М.
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.
dc.contributor.authorSlyvka, I. M.
dc.contributor.authorHolovata, U. M.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationЦісарик О. Й. Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, У. М. Головата // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 166–167. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146-
dc.format.extent166-167
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleДослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи
dc.title.alternativeResearch of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc579.222
dc.subject.udc637.3
dc.relation.references1. Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок / Наталя Федорівна Кігель // Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, Київ. — 2003 — 41 с.
dc.relation.references2. Мерзлов С.В. Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту / С.В. Мерзлов, О.О. Сніжко // Науковий вісник Білоцерківського національного університету. — 2013. — 10 (105). — С. 76–80.
dc.relation.references3. Чагаровский В.П. Биотехнология получения биойогуртов и биокефира, изучение их влияния на здоровье человека / В.П. Чагаровский, И.Г. Жолкевская // Мікробіологічний журнал. — 2003. — Т. 65. — № 6. — С. 67–73.
dc.relation.references4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods / L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Соті // Appl. Environ. Microbiol. — 2004. — V. 70. — N. 3. — P. 1883–1894.
dc.relation.references5. Василюк О.М. Виділення та ідентифікація бактерій роду Lactobacillus з ферментованих продуктів різних регіонів України / О.М. Василюк, Н.К. Коваленко, І.Л. Гармашева, Л.Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2014. — Т. 76. — № 2. — С. 2–9.
dc.relation.references6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese / P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou // International Journal of Food Microbiology. — 2002. —V. 76(1-2). — P. 93-105.
dc.relation.referencesen1. Kihel N.F. Tekhnolohii bakterialnykh preparativ dlia funktsionalnykh produktiv i biolohichno aktyvnykh dobavok, Natalia Fedorivna Kihel, Avtoreferat dysertatsii na zdobuttia naukovoho stupenia doktora tekhnichnykh nauk, Kyiv, 2003 - 41 p.
dc.relation.referencesen2. Merzlov S.V. Pidbir optymalnoi zakvasky za biotekhnolohii novoho kyslomolochnoho napoiu – yohurtu, S.V. Merzlov, O.O. Snizhko, Naukovyi visnyk Bilotserkivskoho natsionalnoho universytetu, 2013, 10 (105), P. 76–80.
dc.relation.referencesen3. Chaharovskyi V.P. Byotekhnolohyia poluchenyia byoiohurtov y byokefyra, yzuchenye ykh vlyianyia na zdorove cheloveka, V.P. Chaharovskyi, Y.H. Zholkevskaia, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2003, V. 65, No 6, P. 67–73.
dc.relation.referencesen4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods, L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Soti, Appl. Environ. Microbiol, 2004, V. 70, N. 3, P. 1883–1894.
dc.relation.referencesen5. Vasyliuk O.M. Vydilennia ta identyfikatsiia bakterii rodu Lactobacillus z fermentovanykh produktiv riznykh rehioniv Ukrainy, O.M. Vasyliuk, N.K. Kovalenko, I.L. Harmasheva, L.T. Oleshchenko, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2014, V. 76, No 2, P. 2–9.
dc.relation.referencesen6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese, P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou, International Journal of Food Microbiology, 2002. -V. 76(1-2), P. 93-105.
dc.identifier.citationenTsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Holovata U. M. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz karpatskoi brynzy [Research of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 166-167 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage166
dc.citation.epage167
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.