Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146

Назва: Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи
Інші назви: Research of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese
Автори: Цісарик, О. Й.
Сливка, І. М.
Головата, У. М.
Tsisaryk, O. Y.
Slyvka, I. M.
Holovata, U. M.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Цісарик О. Й. Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзи / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, У. М. Головата // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 166–167. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Tsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Holovata U. M. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz karpatskoi brynzy [Research of technological properties strains of Enterococcus faecium strap isolated from carpathian brine cheese]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 166-167 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 16-лис-2017
Дата внесення: 25-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
УДК: 579.222
637.3
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 166-167
Початкова сторінка: 166
Кінцева сторінка: 167
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23146
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок / Наталя Федорівна Кігель // Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, Київ. — 2003 — 41 с.
2. Мерзлов С.В. Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту / С.В. Мерзлов, О.О. Сніжко // Науковий вісник Білоцерківського національного університету. — 2013. — 10 (105). — С. 76–80.
3. Чагаровский В.П. Биотехнология получения биойогуртов и биокефира, изучение их влияния на здоровье человека / В.П. Чагаровский, И.Г. Жолкевская // Мікробіологічний журнал. — 2003. — Т. 65. — № 6. — С. 67–73.
4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods / L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Соті // Appl. Environ. Microbiol. — 2004. — V. 70. — N. 3. — P. 1883–1894.
5. Василюк О.М. Виділення та ідентифікація бактерій роду Lactobacillus з ферментованих продуктів різних регіонів України / О.М. Василюк, Н.К. Коваленко, І.Л. Гармашева, Л.Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2014. — Т. 76. — № 2. — С. 2–9.
6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese / P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou // International Journal of Food Microbiology. — 2002. —V. 76(1-2). — P. 93-105.
References: 1. Kihel N.F. Tekhnolohii bakterialnykh preparativ dlia funktsionalnykh produktiv i biolohichno aktyvnykh dobavok, Natalia Fedorivna Kihel, Avtoreferat dysertatsii na zdobuttia naukovoho stupenia doktora tekhnichnykh nauk, Kyiv, 2003 - 41 p.
2. Merzlov S.V. Pidbir optymalnoi zakvasky za biotekhnolohii novoho kyslomolochnoho napoiu – yohurtu, S.V. Merzlov, O.O. Snizhko, Naukovyi visnyk Bilotserkivskoho natsionalnoho universytetu, 2013, 10 (105), P. 76–80.
3. Chaharovskyi V.P. Byotekhnolohyia poluchenyia byoiohurtov y byokefyra, yzuchenye ykh vlyianyia na zdorove cheloveka, V.P. Chaharovskyi, Y.H. Zholkevskaia, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2003, V. 65, No 6, P. 67–73.
4. Cocolin L. Study of ecology of fresh sausages end characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods, L. Cocolin, K. Rantsiou, L. Iacumin, R. Urso, C. Cantoni, G. Soti, Appl. Environ. Microbiol, 2004, V. 70, N. 3, P. 1883–1894.
5. Vasyliuk O.M. Vydilennia ta identyfikatsiia bakterii rodu Lactobacillus z fermentovanykh produktiv riznykh rehioniv Ukrainy, O.M. Vasyliuk, N.K. Kovalenko, I.L. Harmasheva, L.T. Oleshchenko, Mikrobiolohichnyi zhurnal, 2014, V. 76, No 2, P. 2–9.
6. Sarantinopoulos P. Effect of Enterococcus faecium on microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Greek Feta cheese, P. Sarantinopoulos, G. Kalantzopoulos, E. Tsakalidou, International Journal of Food Microbiology, 2002. -V. 76(1-2), P. 93-105.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.