Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143
Назва: | Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів |
Інші назви: | Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products |
Автори: | Томенко, А. О. Tomenko, A. O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Томенко А. О. Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів / А. О. Томенко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 161. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Tomenko A. O. (2017) Analiz mekhanichnoi obrobky emulsii ta yii vplyv na yakist kondyterskykh vyrobiv [Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 161 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 16-лис-2017 |
Дата внесення: | 25-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
УДК: | 664.1 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 161 |
Початкова сторінка: | 161 |
Кінцева сторінка: | 161 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Драгилев А.И., Лурьє И.С. Технология кондитерских изделий. – М.: ДеЛи принт, 2001. – 484 с. |
References: | 1. Drahylev A.Y., Lurie Y.S. Tekhnolohyia kondyterskykh yzdelyi, M., DeLy prynt, 2001, 484 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161.pdf | 497,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161.djvu | 17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161__COVER.png | 440,56 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.