Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143

Назва: Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів
Інші назви: Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products
Автори: Томенко, А. О.
Tomenko, A. O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Томенко А. О. Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів / А. О. Томенко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 161. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Tomenko A. O. (2017) Analiz mekhanichnoi obrobky emulsii ta yii vplyv na yakist kondyterskykh vyrobiv [Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 161 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 16-лис-2017
Дата внесення: 25-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
УДК: 664.1
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 161
Початкова сторінка: 161
Кінцева сторінка: 161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Драгилев А.И., Лурьє И.С. Технология кондитерских изделий. – М.: ДеЛи принт, 2001. – 484 с.
References: 1. Drahylev A.Y., Lurie Y.S. Tekhnolohyia kondyterskykh yzdelyi, M., DeLy prynt, 2001, 484 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.