Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143

Título: Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів
Outros títulos: Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products
Autor: Томенко, А. О.
Tomenko, A. O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Томенко А. О. Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів / А. О. Томенко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 161. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Tomenko A. O. (2017) Analiz mekhanichnoi obrobky emulsii ta yii vplyv na yakist kondyterskykh vyrobiv [Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 161 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Data: 16-Nov-2017
Date of entry: 25-Jan-2018
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 664.1
Number of pages: 1
Page range: 161
Start page: 161
End page: 161
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Драгилев А.И., Лурьє И.С. Технология кондитерских изделий. – М.: ДеЛи принт, 2001. – 484 с.
References (International): 1. Drahylev A.Y., Lurie Y.S. Tekhnolohyia kondyterskykh yzdelyi, M., DeLy prynt, 2001, 484 p.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.