Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Томенко, А. О. | |
dc.contributor.author | Tomenko, A. O. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:02Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:02Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Томенко А. О. Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів / А. О. Томенко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 161. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23143 | - |
dc.format.extent | 161 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Аналіз механічної обробки емульсії та її вплив на якість кондитерських виробів | |
dc.title.alternative | Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.1 | |
dc.relation.references | 1. Драгилев А.И., Лурьє И.С. Технология кондитерских изделий. – М.: ДеЛи принт, 2001. – 484 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Drahylev A.Y., Lurie Y.S. Tekhnolohyia kondyterskykh yzdelyi, M., DeLy prynt, 2001, 484 p. | |
dc.identifier.citationen | Tomenko A. O. (2017) Analiz mekhanichnoi obrobky emulsii ta yii vplyv na yakist kondyterskykh vyrobiv [Analysis of mechanical processing of emulsion and its impact on quality of confectionery products]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 161 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 161 | |
dc.citation.epage | 161 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161.pdf | 497,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161.djvu | 17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Tomenko_A_O-Analysis_of_mechanical_processing_161__COVER.png | 440,56 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.