กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139
| ชื่อเรื่อง: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | The influence of technological processing on the volume of vites |
| ผู้แต่ง: | Очкурьова, Христина Покотило, Олег Ochkurova, Christina Pokotylo, Oleg |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Очкурьова Х. Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах / Христина Очкурьова, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 154. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Ochkurova C., Pokotylo O. (2017) Vplyv tekhnolohichnoi obrobky na vmist nitrativ u ovochakh [The influence of technological processing on the volume of vites]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 154 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 11-ตุล-2017 |
| Date of entry: | 28-ตุล-2017 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 630*241 630*283.9 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 154 |
| Start page: | 154 |
| End page: | 154 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.pdf | 278,11 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.djvu | 16,67 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154__COVER.jpg | 192,97 kB | JPEG | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น