霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Очкурьова, Христина | |
| dc.contributor.author | Покотило, Олег | |
| dc.contributor.author | Ochkurova, Christina | |
| dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:47Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:47Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Очкурьова Х. Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах / Христина Очкурьова, Олег Покотило // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 154. — (Харчова хімія і біотехнологія). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22139 | - |
| dc.format.extent | 154 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах | |
| dc.title.alternative | The influence of technological processing on the volume of vites | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 630*241 | |
| dc.subject.udc | 630*283.9 | |
| dc.identifier.citationen | Ochkurova C., Pokotylo O. (2017) Vplyv tekhnolohichnoi obrobky na vmist nitrativ u ovochakh [The influence of technological processing on the volume of vites]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 154 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 154 | |
| dc.citation.epage | 154 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.pdf | 278,11 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154.djvu | 16,67 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Ochkurova_C-The_influence_of_technological_154__COVER.jpg | 192,97 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.