Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133
 
| Title: | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | 
| Other Titles: | Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products | 
| Authors: | Кічула, Дмитро Кухтин, Микола Дмитрович Kichula, Dmytro Kukhtyn, Mykola | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д. Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів / Дмитро Кічула, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 17. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Kichula D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na fizyko-khimichni pokaznyky molochnykh produktiv [Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 17 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-Okt-2017 | 
| Date of entry: | 28-Okt-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 17 | 
| Start page: | 17 | 
| End page: | 17 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.pdf | 278,16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.djvu | 15,95 kB | DjVu | View/Open | |
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17__COVER.jpg | 188,69 kB | JPEG | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
