Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107
 
| Назва: | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки | 
| Інші назви: | Environmental aspects of food packaging | 
| Автори: | Зварич, Наталя Лясота, Оксана Михайлівна Zvarych, Natalia Lyasota, Oksana | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Зварич Н. Екологічні аспекти використаня харчової упаковки / Наталя Зварич, Оксана Лясота // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 106–107. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | 
| Bibliographic description: | Zvarych N., Lyasota O. (2017) Ekolohichni aspekty vykorystania kharchovoi upakovky [Environmental aspects of food packaging]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 106-107 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата публікації: | 11-жов-2017 | 
| Дата внесення: | 28-жов-2017 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| УДК: | 663/664 | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 106-107 | 
| Початкова сторінка: | 106 | 
| Кінцева сторінка: | 107 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.pdf | 428,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.djvu | 29,26 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107__COVER.jpg | 205 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
