กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107
| ชื่อเรื่อง: | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Environmental aspects of food packaging |
| ผู้แต่ง: | Зварич, Наталя Лясота, Оксана Михайлівна Zvarych, Natalia Lyasota, Oksana |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Зварич Н. Екологічні аспекти використаня харчової упаковки / Наталя Зварич, Оксана Лясота // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 106–107. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Zvarych N., Lyasota O. (2017) Ekolohichni aspekty vykorystania kharchovoi upakovky [Environmental aspects of food packaging]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 106-107 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 11-ตุล-2017 |
| Date of entry: | 28-ตุล-2017 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 663/664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 106-107 |
| Start page: | 106 |
| End page: | 107 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.pdf | 428,34 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.djvu | 29,26 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107__COVER.jpg | 205 kB | JPEG | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น