Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107

Název: Екологічні аспекти використаня харчової упаковки
Další názvy: Environmental aspects of food packaging
Autoři: Зварич, Наталя
Лясота, Оксана Михайлівна
Zvarych, Natalia
Lyasota, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Зварич Н. Екологічні аспекти використаня харчової упаковки / Наталя Зварич, Оксана Лясота // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 106–107. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zvarych N., Lyasota O. (2017) Ekolohichni aspekty vykorystania kharchovoi upakovky [Environmental aspects of food packaging]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 106-107 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 11-říj-2017
Date of entry: 28-říj-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663/664
Number of pages: 2
Page range: 106-107
Start page: 106
End page: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.