Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зварич, Наталя | |
| dc.contributor.author | Лясота, Оксана Михайлівна | |
| dc.contributor.author | Zvarych, Natalia | |
| dc.contributor.author | Lyasota, Oksana | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Зварич Н. Екологічні аспекти використаня харчової упаковки / Наталя Зварич, Оксана Лясота // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 106–107. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107 | - |
| dc.format.extent | 106-107 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки | |
| dc.title.alternative | Environmental aspects of food packaging | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 663/664 | |
| dc.identifier.citationen | Zvarych N., Lyasota O. (2017) Ekolohichni aspekty vykorystania kharchovoi upakovky [Environmental aspects of food packaging]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 106-107 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 106 | |
| dc.citation.epage | 107 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.pdf | 428,34 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.djvu | 29,26 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107__COVER.jpg | 205 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!