Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зварич, Наталя | |
dc.contributor.author | Лясота, Оксана Михайлівна | |
dc.contributor.author | Zvarych, Natalia | |
dc.contributor.author | Lyasota, Oksana | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Зварич Н. Екологічні аспекти використаня харчової упаковки / Наталя Зварич, Оксана Лясота // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 106–107. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22107 | - |
dc.format.extent | 106-107 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки | |
dc.title.alternative | Environmental aspects of food packaging | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 663/664 | |
dc.identifier.citationen | Zvarych N., Lyasota O. (2017) Ekolohichni aspekty vykorystania kharchovoi upakovky [Environmental aspects of food packaging]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 106-107 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 106 | |
dc.citation.epage | 107 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.pdf | 428,34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107.djvu | 29,26 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Zvarych_N-Environmental_aspects_of_106-107__COVER.jpg | 205 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.