Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22103

Tytuł: Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA
Inne tytuły: Показники якості зерна пшениці у стадартах України та США
Authors: Волошенко, О. С.
Хренжий, Н. В.
Voloshenko, O. S.
Horenzhy, N. V.
Affiliation: Odessa National Academy of Food Technologies, Odessa, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Voloshenko O. S. Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA / O. S. Voloshenko, N. V. Horenzhy // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 101–102. — (Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Voloshenko O. S., Horenzhy N. V. (2017) Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 101-102 [in English].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.71-11-021.4
006 (477
73)
Strony: 2
Zakres stron: 101-102
Główna strona: 101
Strona końcowa: 102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22103
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi