Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093
 
| Назва: | Спосіб виробництва йогуртного соусу | 
| Інші назви: | Method of yogurt sauce manufacture | 
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Шинкарик, М. Давида, В. Krupa, O. Shynkaryk, M. Davyda, V. | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Крупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description: | Krupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата публікації: | 11-жов-2017 | 
| Дата внесення: | 28-жов-2017 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| УДК: | 637.146.34. | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 89-90 | 
| Початкова сторінка: | 89 | 
| Кінцева сторінка: | 90 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
