Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093
 
| Tytuł: | Спосіб виробництва йогуртного соусу | 
| Inne tytuły: | Method of yogurt sauce manufacture | 
| Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Шинкарик, М. Давида, В. Krupa, O. Shynkaryk, M. Davyda, V. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Крупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Krupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data wydania: | 11-paź-2017 | 
| Date of entry: | 28-paź-2017 | 
| Wydawca: | ТНТУ TNTU | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil | 
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 637.146.34. | 
| Strony: | 2 | 
| Zakres stron: | 89-90 | 
| Główna strona: | 89 | 
| Strona końcowa: | 90 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.pdf | 428,87 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.djvu | 29,3 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90__COVER.jpg | 193,5 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
