このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093
| タイトル: | Спосіб виробництва йогуртного соусу |
| その他のタイトル: | Method of yogurt sauce manufacture |
| 著者: | Крупа, Ольга Миколаївна Шинкарик, М. Давида, В. Krupa, O. Shynkaryk, M. Davyda, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Крупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Krupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 11-10月-2017 |
| Date of entry: | 28-10月-2017 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.146.34. |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 89-90 |
| Start page: | 89 |
| End page: | 90 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.pdf | 428,87 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.djvu | 29,3 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90__COVER.jpg | 193,5 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。