Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
| Назва: | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів |
| Інші назви: | Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments |
| Автори: | Груник, О. Маліцька, А. Ємельяненко, Ю. Федорова, О. В. Новіков, В. П. Grunik, O. Malitska, A. Yemelianenko, Y. Fedorova, O. Novikov, V. |
| Приналежність: | Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна |
| Бібліографічний опис: | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 663 663.03 664 664-49 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 79 |
| Початкова сторінка: | 79 |
| Кінцева сторінка: | 79 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf | 278,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu | 15,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg | 170,05 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.