Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Груник, О. | |
| dc.contributor.author | Маліцька, А. | |
| dc.contributor.author | Ємельяненко, Ю. | |
| dc.contributor.author | Федорова, О. В. | |
| dc.contributor.author | Новіков, В. П. | |
| dc.contributor.author | Grunik, O. | |
| dc.contributor.author | Malitska, A. | |
| dc.contributor.author | Yemelianenko, Y. | |
| dc.contributor.author | Fedorova, O. | |
| dc.contributor.author | Novikov, V. | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085 | - |
| dc.format.extent | 79 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | |
| dc.title.alternative | Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 663 | |
| dc.subject.udc | 663.03 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.subject.udc | 664-49 | |
| dc.identifier.citationen | Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 79 | |
| dc.citation.epage | 79 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf | 278,1 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu | 15,65 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg | 170,05 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!