Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085
| Tittel: | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів |
| Alternative titler: | Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments |
| Authors: | Груник, О. Маліцька, А. Ємельяненко, Ю. Федорова, О. В. Новіков, В. П. Grunik, O. Malitska, A. Yemelianenko, Y. Fedorova, O. Novikov, V. |
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», м.Львів, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів / О. Груник, А. Маліцька, Ю. Ємельяненко, О. В. Федорова, В. П. Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Grunik O., Malitska A., Yemelianenko Y., Fedorova O., Novikov V. (2017) Molekuliarna kukhnia – nove pole dlia fizyko-khimichnykh eksperymentiv [Molecular cuisine is a new field for physicochemical experiments]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 79 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivelsesdato: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Forlag: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 663 663.03 664 664-49 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 79 |
| Start page: | 79 |
| End page: | 79 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22085 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.pdf | 278,1 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79.djvu | 15,65 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| SPHNP_2017_Grunik_O-Molecular_cuisine_is_a_new_field_79__COVER.jpg | 170,05 kB | JPEG | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright