Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082
| Назва: | Харчування і здоров’я людини |
| Інші назви: | Nutrition and human health |
| Автори: | Сельський, Володимир Романович Угрин, Юрій Selsky, V. Uhryn, Y. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Харчування і здоров’я людини / Володимир Сельський, Юрій Угрин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 75. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Selsky V., Uhryn Y. (2017) Kharchuvannia i zdorovia liudyny [Nutrition and human health]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 75 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 664.8 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 75 |
| Початкова сторінка: | 75 |
| Кінцева сторінка: | 75 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75.pdf | 277,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75.djvu | 14,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75__COVER.jpg | 160,93 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.