Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082

Tytuł: Харчування і здоров’я людини
Inne tytuły: Nutrition and human health
Authors: Сельський, Володимир Романович
Угрин, Юрій
Selsky, V.
Uhryn, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Харчування і здоров’я людини / Володимир Сельський, Юрій Угрин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 75. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Selsky V., Uhryn Y. (2017) Kharchuvannia i zdorovia liudyny [Nutrition and human health]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 75 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 75
Główna strona: 75
Strona końcowa: 75
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi