Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Угрин, Юрій | |
dc.contributor.author | Selsky, V. | |
dc.contributor.author | Uhryn, Y. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:31Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:31Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Сельський В. Р. Харчування і здоров’я людини / Володимир Сельський, Юрій Угрин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 75. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22082 | - |
dc.format.extent | 75 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Харчування і здоров’я людини | |
dc.title.alternative | Nutrition and human health | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.identifier.citationen | Selsky V., Uhryn Y. (2017) Kharchuvannia i zdorovia liudyny [Nutrition and human health]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 75 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 75 | |
dc.citation.epage | 75 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75.pdf | 277,14 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75.djvu | 14,47 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Selsky_V-Nutrition_and_human_health_75__COVER.jpg | 160,93 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.