Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080
ชื่อเรื่อง: | Консервування фруктових соусів |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Canning fruit sauces |
ผู้แต่ง: | Лялик, Анастасія Бейко, Людмила Lyalik, Anastasiya Beyko, Ludmila |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Консервування фруктових соусів / Анастасія Лялик, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 73. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lyalik A., Beyko L. (2017) Konservuvannia fruktovykh sousiv [Canning fruit sauces]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 73 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
วันที่เผยแพร่: | 11-ตุล-2017 |
Date of entry: | 28-ตุล-2017 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664. 00 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 73 |
Start page: | 73 |
End page: | 73 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lyalik_A-Canning_fruit_sauces_73.pdf | 277,54 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
SPHNP_2017_Lyalik_A-Canning_fruit_sauces_73.djvu | 15,43 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
SPHNP_2017_Lyalik_A-Canning_fruit_sauces_73__COVER.jpg | 185,39 kB | JPEG | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น