Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorLyalik, Anastasiya
dc.contributor.authorBeyko, Ludmila
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationЛялик А. Консервування фруктових соусів / Анастасія Лялик, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 73. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080-
dc.format.extent73
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleКонсервування фруктових соусів
dc.title.alternativeCanning fruit sauces
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664. 00
dc.identifier.citationenLyalik A., Beyko L. (2017) Konservuvannia fruktovykh sousiv [Canning fruit sauces]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 73 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage73
dc.citation.epage73
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.