Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080

Teitl: Консервування фруктових соусів
Teitlau Eraill: Canning fruit sauces
Awduron: Лялик, Анастасія
Бейко, Людмила
Lyalik, Anastasiya
Beyko, Ludmila
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Консервування фруктових соусів / Анастасія Лялик, Людмила Бейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 73. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lyalik A., Beyko L. (2017) Konservuvannia fruktovykh sousiv [Canning fruit sauces]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 73 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664. 00
Number of pages: 1
Page range: 73
Start page: 73
End page: 73
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22080
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.