霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079

Title: Обзор рынка муки в Республики Беларусь
Other Titles: Overview of the market of flour in the Republic of Belarus
Authors: Shalabodova, N. A.
Gromyko, O. P.
Шалабодова, Н. А.
Громыко, О. П.
Affiliation: Могилёвский государственный университет продовольствия, г. Могилёв, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Шалабодова Н. А. Обзор рынка муки в Республики Беларусь / Н. А. Шалабодова, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 71–72. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Shalabodova N. A., Gromyko O. P. (2017) Obzor rynka muki v Respubliki Belarus [Overview of the market of flour in the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 71-72 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-十月-2017
Date of entry: 28-十月-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338.242
Number of pages: 2
Page range: 71-72
Start page: 71
End page: 72
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.