กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079

ชื่อเรื่อง: Обзор рынка муки в Республики Беларусь
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Overview of the market of flour in the Republic of Belarus
ผู้แต่ง: Shalabodova, N. A.
Gromyko, O. P.
Шалабодова, Н. А.
Громыко, О. П.
Affiliation: Могилёвский государственный университет продовольствия, г. Могилёв, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Шалабодова Н. А. Обзор рынка муки в Республики Беларусь / Н. А. Шалабодова, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 71–72. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Shalabodova N. A., Gromyko O. P. (2017) Obzor rynka muki v Respubliki Belarus [Overview of the market of flour in the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 71-72 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338.242
Number of pages: 2
Page range: 71-72
Start page: 71
End page: 72
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72.pdf428,44 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72.djvu29,44 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72__COVER.jpg214,33 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น