Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shalabodova, N. A. | |
dc.contributor.author | Gromyko, O. P. | |
dc.contributor.author | Шалабодова, Н. А. | |
dc.contributor.author | Громыко, О. П. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:31Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:31Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Шалабодова Н. А. Обзор рынка муки в Республики Беларусь / Н. А. Шалабодова, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 71–72. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079 | - |
dc.format.extent | 71-72 | |
dc.language.iso | ru | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Обзор рынка муки в Республики Беларусь | |
dc.title.alternative | Overview of the market of flour in the Republic of Belarus | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.242 | |
dc.identifier.citationen | Shalabodova N. A., Gromyko O. P. (2017) Obzor rynka muki v Respubliki Belarus [Overview of the market of flour in the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 71-72 [in Russian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилёвский государственный университет продовольствия, г. Могилёв, Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 71 | |
dc.citation.epage | 72 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72.pdf | 428,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72.djvu | 29,44 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_71-72__COVER.jpg | 214,33 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.