Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShalabodova, N. A.
dc.contributor.authorGromyko, O. P.
dc.contributor.authorШалабодова, Н. А.
dc.contributor.authorГромыко, О. П.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:31Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationШалабодова Н. А. Обзор рынка муки в Республики Беларусь / Н. А. Шалабодова, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 71–72. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22079-
dc.format.extent71-72
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleОбзор рынка муки в Республики Беларусь
dc.title.alternativeOverview of the market of flour in the Republic of Belarus
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.242
dc.identifier.citationenShalabodova N. A., Gromyko O. P. (2017) Obzor rynka muki v Respubliki Belarus [Overview of the market of flour in the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 71-72 [in Russian].
dc.contributor.affiliationМогилёвский государственный университет продовольствия, г. Могилёв, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage71
dc.citation.epage72
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.