Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064
Title: | Факторы снижения себестоимости продукции |
Other Titles: | Factors to reduce the cost of production |
Authors: | Gromyko, O. P. Громыко, О. П. |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия г. Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Громыко О. П. Факторы снижения себестоимости продукции / О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 46–47. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Gromyko O. P. (2017) Faktory snizheniia sebestoimosti produktsii [Factors to reduce the cost of production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 46-47 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 338. 585 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 46-47 |
Start page: | 46 |
End page: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47.pdf | 427,53 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47.djvu | 26,16 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47__COVER.jpg | 130,79 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.