Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064
| Назва: | Факторы снижения себестоимости продукции |
| Інші назви: | Factors to reduce the cost of production |
| Автори: | Gromyko, O. P. Громыко, О. П. |
| Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия г. Могилев, Республика Беларусь |
| Бібліографічний опис: | Громыко О. П. Факторы снижения себестоимости продукции / О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 46–47. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Gromyko O. P. (2017) Faktory snizheniia sebestoimosti produktsii [Factors to reduce the cost of production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 46-47 [in Russian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 338. 585 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 46-47 |
| Початкова сторінка: | 46 |
| Кінцева сторінка: | 47 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47.pdf | 427,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47.djvu | 26,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Gromyko_O_P-Factors_to_reduce_the_cost_46-47__COVER.jpg | 130,79 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.