Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064

Teitl: Факторы снижения себестоимости продукции
Teitlau Eraill: Factors to reduce the cost of production
Awduron: Gromyko, O. P.
Громыко, О. П.
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия г. Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Громыко О. П. Факторы снижения себестоимости продукции / О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 46–47. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Gromyko O. P. (2017) Faktory snizheniia sebestoimosti produktsii [Factors to reduce the cost of production]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 46-47 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338. 585
Number of pages: 2
Page range: 46-47
Start page: 46
End page: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22064
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.