Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047

ชื่อเรื่อง: Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market
ผู้แต่ง: Соколова, Є. Б.
Абабова, А. Г.
Матко, Б. С.
Sokolova, Ye. B.
Ababova, A. G.
Matko, B. C.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Соколова Є. Б. Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 19. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sokolova Ye. B., Ababova A. G., Matko B. C. (2017) Doslidzhennia yakosti dytiachoho piure predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.849 (477.54)
Number of pages: 1
Page range: 19
Start page: 19
End page: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19.pdf277,96 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19.djvu16,67 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19__COVER.jpg177,17 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น