Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047
Fullständig post
DC fält | Värde | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, Є. Б. | |
dc.contributor.author | Абабова, А. Г. | |
dc.contributor.author | Матко, Б. С. | |
dc.contributor.author | Sokolova, Ye. B. | |
dc.contributor.author | Ababova, A. G. | |
dc.contributor.author | Matko, B. C. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:22Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:22Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Соколова Є. Б. Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 19. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047 | - |
dc.format.extent | 19 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків | |
dc.title.alternative | Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.849 (477.54) | |
dc.identifier.citationen | Sokolova Ye. B., Ababova A. G., Matko B. C. (2017) Doslidzhennia yakosti dytiachoho piure predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 19 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 19 | |
dc.citation.epage | 19 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19.pdf | 277,96 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19.djvu | 16,67 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
SPHNP_2017_Sokolova_Ye_B-Research_of_quality_of_baby_19__COVER.jpg | 177,17 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!