Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047

Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.
dc.contributor.authorАбабова, А. Г.
dc.contributor.authorМатко, Б. С.
dc.contributor.authorSokolova, Ye. B.
dc.contributor.authorAbabova, A. G.
dc.contributor.authorMatko, B. C.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:22Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:22Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСоколова Є. Б. Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 19. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22047-
dc.format.extent19
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleДослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків
dc.title.alternativeResearch of quality of baby puree presented in the Kharkov market
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.849 (477.54)
dc.identifier.citationenSokolova Ye. B., Ababova A. G., Matko B. C. (2017) Doslidzhennia yakosti dytiachoho piure predstavlenoho na rynku m. Kharkiv [Research of quality of baby puree presented in the Kharkov market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 19 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage19
dc.citation.epage19
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!